Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Isnin, 4 Mac 2013

Benarkah Najib Razak Pernah Berjumpa Sulu Sepertimana Gambar Yang Telah Di Sebarkan ???Setelah penglibatan Anwar dan beberapa pemimpin Pakatan Rakyat dibabitkan dengan kejadian pencerobohan di Lahad Datu Sabah oleh pihak perisikan Filipina serta media antarabangsa, penyokong-penyokong Pakatan mula menyebarkan fitnah kononnya Najib Razak mempunyai hubungan rapat dengan Sultan Sulu.

Sekeping gambar telah disebarkan didalam blog-blog pro Pakatan yang menunjukkan Najib duduk bersama seorang lelaki yang mereka dakwa sebagi Jamalul Kiram III. Mereka juga mendakwa bahawa gambar tersebut membuktikan yang Najib terbabit didalam insiden pencerobohan di Sabah untuk menangguhkan Pilihanraya Umum ke13.

Malangnya, setelah diteliti, gambar lelaki yang duduk bergambar dengan Najib tersebut bukanlah Sultan Sulu, Jamalul Kiram III. Tetapi lelaki berkenaan merupakan Pengerusi Moro Islamic Liberation Front (MILF) iaitu Al Haj Murad.

Gambar tersebut diambil ketika Najib dan Malaysia menjadi orang tengah mendamaikan pertelingkahan diantara BangsaMoro dan juga kerajaan Filipina pada 16 Oktober 2012. (sumber)

Ini sekaligus menunjukkan bahawa Anwar dan Pakatan Rakyat kini amat terdesak sehingga terpaksa menggunakan fitnah bagi mengelak dikaitkan dengan kemasukan penceroboh Sulu di Lahad Datu.- Baca Seterusnya
Pisau Kedah :-

Nampaknya penyokong-penyokong Pakatan Haram dalam laman media maya mula terdesak dengan pendedahan perisik tentera Filipina di petik dari portal The Manila Times yang mendakwa Anwar Ibrahim terlibat dalam pencerobohan Rejim Sultan Sulu. 

manila

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog