Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Rabu, 30 April 2014

Pendedahan Eksklusif Penyelewengan Tabung PKR Kuala Kedah @AnwarIbrahim @RafiziRamli @Saifnasution #HanyaDiKedah


Aku terima satu dokumen dari seorang sahabat semalam, katanya mahu isu ini didedahkan dengan kadar segera..

Isu yang dibangkitkan adalah penyelewengan tabung parti PKR kawasan Kuala Kedah dimana didalangi oleh Naib Pengerusi Cabang PKR Kuala Kedah merangkap Pengerusi MKK dan Setiausaha MKK .


Naib Pengerusi PKR Cabang Kuala Kedah dan Setiausaha MKK dikatakan telah menyeleweng wang dari Tabung MKK sebanyak RM 30, 400.00 yang dikutip dari MKK ketika PR mentadbir negeri Kedah..


Naib Pengerusi PKR mengeluarkan arahan supaya ahli MKK menyumbang sebanyak RM 100 dan RM 50 dari elaun yang mereka perolehi, tapi wang berkenaan tak tahu kemana dibelanjakan..
Oleh itu, bekas bekas MKK telah bertindak mahu perkara ini didedahkan kepada UMUM, biar rakyat tahu kelaku kelaku pimpinan PKR..


Inilah parti yang kononnya telus berjuang untuk rakyat, tapi hakikatnya kelam mata bila bermain dengan wang.. Aku mendedahkan perkara ini supaya rakyat boleh menilai siapa sebenar parti PKR ini..

Sumber :- Medan Tempur Kedah

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Alahai,apo nak diheran kan pasal pemimpin PKR, bosar dan kocik, semua sama aje, kaki liwat, pembohong dan songlap. Kenapa ko tanye? Sebab kepala bapak PKR dan anjing2 peliharaan pun sememang kaki kelentong, fitnah dan songlap. Tak akn korang tak tahu. Cuma korang tak nak expose kepada umum ajer. Bila dah tak tahan, bergaduh semasa pemilihan, nak rebut kuasa untuk boleh songlap.= dan meliwat macam kepala bapak PKR.

Tanpa Nama berkata...

Salam Bro,apa nak mengadu pada blogger.Adulah pada polis.boleh disiasat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...