Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Selasa, 25 Jun 2013

Tahniah PAS !!! @abby_abadi112 Mempertahan Individu Yang Menghina Rasulullah S.A.WKelmarin kita di kejutkan dengan seekoq mangkuk ayun Sally Yen dalam akaun Facebooknya menghina Rasulullah S.A.W .. Namun yang lebih mengejutkan apabila Ostazah Mee Segera PAS a.k.a Abby Abadi telah mempertahankan individu yang menghina Rasulullah S.A.W di dalam akaun twitternya..


Pisau Kedah tak tau apa nak kata kat Ostazah Mee Segera PAS ni.. Sampai tahap Rasulullah S.A.W di hina pun sanggup di pertahankan individu yang menghina Rasulullah S.A.W dengan mengatakan dia nak pertahankan kepercayaannya..

Oii.. Ostazah Mee Segera PAS oiii.. Mempertahankan Rasulullah S.A.W daripada di hina itu adalah wajib ang tau dak ??

Inilah hasilnya dari didikan parti PAS yang mengaku memperjuangkan Islam.. Tahniah PAS kerana berjaya mendidik Ostaza Mee Segera supaya menjadi betina yang tidak kisah Rasulullah S.A.W di hina asalkan PAS tak kena kutuk2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dia ni bukan lagi meroyan tapi dah GILA BABI...BARUA LA BETINA NI..

Moga mendapat LAKNAT....

Tanpa Nama berkata...

Bodoh btl komen atas nie percya bulat2 xmaw soal slidik dlu.... Xbaek laknat owng suka ati

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog