Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Selasa, 8 Oktober 2013

Hot !!! Parasit PAS Kedah Ugut Isteri Allahyarham Ustaz Azizan Razak Demi Mat Sabu Di PRK Sungai Limau #KedahAmanMakmur #PrkSgLimau


Info ni nak kata baru pun tak sangat, nak kata panas pun rasanya bagi orang Kedah biasa-biasa saja. Tetapi kemungkinan besar orang luar tak tahu perangai malaun Pas Kedah yang gila kuasa ni, info ni rasa macam panass.

Dulu semasa Allahyarham Ustaz Azizan masih hidup, mereka selalu beri tekanan kepada Allahyarham Ustaz Azizan. Nak projek la, nak kontrak la, nak itu nak ini. Puak ni la yang marah sangat bila projek atau tender kerajaan Pas dulu dapat pada orang UMNO. Dah orang Pas tak reti nak berniaga, nak buat macam mana ya?

Kali ni bila Allahyarham Ustaz Azizan dah takdak, kawasan Allahyarham Ustaz Azizan pun dah kosong. Puak malaun ni berebut nak jadi calon pulak. Pas Kedah mahu kalau boleh individu yang berkaitan dengan Allahyarham Ustaz Azizan jadi calon, malah dipersetujui oleh Puan Sri isteri pertama Allahyarham.

Disebabkan itu, puak malaun Pas ini tak puas hati dan membantah akan keputusan tersebut. Depa ni kalau boleh nak puak depa juga jadi calon. Sampai kawasan Sungai Limau yang sekangkang kera ni pun depa nak sapu. Jenis jenama Islam mai mana celah pun taktau la.

Bila dengar BN taknak bertanding kalau Pas letak calon anak Allahyarham Ustaz Azizan sendiri, puak ni makin meroyan hingga tuduh keluarga Allahyarham Ustaz Azizan ni berpakat dengan BN. Memang sah puak malaun Pas ni dah rosak otaknya. Sudah gila kuasa barang kali.

Puak malaun Pas ni nak letak calon dari puak depa, dipercayai ada kaitan dengan syiah dan unsur yang tidak disukai oleh keluarga Allahyarham Ustaz Azizan. Puak ni bukan nak kira bersatu sesama ummah, kalau boleh Pas dan UMNO berperang sampai mati pun takpa. Macam orang gila perangai puak ni.

Kalau tak gila, takkan la Mat Sabu sanggup tawar diri nak jadi calon bagi Sungai Limau? Hanya orang yang tak berapa betul otak saja akan bertindak macam mana Mat Sabu tu. Siapa Mat Sabu nak jadi calon? Patutnya utamakan family Allahyarham Ustaz Azizan dulu, ni tiba-tiba dah nak lobi jadi calon. Akai ada ka?

Hingga ke hari ini, geng sekepala dengan Mat Sabu masih terus melobi dan memberi tekanan kepada keluarga Allahyarham Ustaz Azizan.

Puak ni pakai jubah, serban putih, janggut panjang. Tapi perangai kendiri tak mencerminkan seorang muslim yang sejati. Jahat lebih dari setan. Itulah malaun Pas yang dok buat kacau kat Kedah ni. Teruk yaa amaatt. Kononnya perjuang Islam, macam mana nak tarik orang bukan Islam dekati kita, kalau orang Islam sendiri pun boleh lari bila berdamping dengan orang yang macam ni?

Buat malu nama Islam saja laa..

Kedah Ke KL

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog