Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Selasa, 22 Oktober 2013

Video Eksklusif !!! Benarkah @MukhrizMahathir Membuat Ugutan Terhadap Penduduk DUN Sungai Limau #PrkSgLimau #KedahAmanMakmur


Benarkah Pembangunan yang ditawarkan YAB Dato' Paduka Mukhriz Mahathir kepada penduduk Dun Sungai Limau merupakan satu ugutan ??

Bagi yang mahu penjelasan sendiri dari YAB Dato' Paduka Mukhriz Mahathir berkenaan dakwaan tersebut adakah ianya benar atau sebaliknya, anda boleh lihat video dibawah ini.Dalam isu yang dimainkan pihak PAS bahawa kononnya kenyataan yang dibuat oleh Menteri Besar Kedah, YAB Dato' Paduka Mukhriz Mahathir menawarkan pembangunan kepada rakyat di DUN Sungai Limau merupakan satu ugutan terhadap penduduk disitu kerana mahukan sokongan pada Pilihanraya Kecil N20 DUN Sungai Limau.

Bagi menjatuhkan imej YAB Menteri Besar Kedah supaya dianggap Zalim dengan membuat ugutan, PAS telah mendakwa bahawa YAB Menteri Besar Kedah tidak akan membangunkan kawasan DUN Sungai Limau sekiranya BN kalah dalam PRK nanti.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog