Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Selasa, 11 Mac 2014

Semua Patut Baca !!! Benarkah Kehilangan MH370 Merupakan Agenda CIA Dan Mossad ?


Dalam isu kegagalan pesawat MH370 dikesan sehingga ke hari ini, pelbagai teori yang agak melucukan dari pakar-pakar teori yang tak bertauliah di Malaysia. Malahan ada juga bomoh mahu menunjukkan kepakaran mereka untuk mengesan pesawat MH370 yang sudah hilang selama 4 hari tanpa langung dapat dikesan dengan menggunakan teknologi cangih.. Agak malangnya bomoh-bomoh yang mahu tunjukkan kepakaran mereka turut membuat teori-teori yang melucukan dan tidak masuk akal.

Di sebalik teori-teori yang agak melucukan di muat naik ke dalam Media Sosial.. Pisau Kedah tertarik dengan satu teori yang kini hangat disebarkan.. Teori ini agak logik dan mempunyai asasnya dari pemikiran Pisau Kedah kerana didedahkan beberapa fakta yang memberi pertunjuk bahawa pesawat tersebut telah di HIJACK ..

Pesanan Pisau Kedah.. Apa yang anda baca dibawah ini merupakan satu teori pemikiran. Anda nilai sendiri teori ini dengan menggunakan mata hati.

Harus di ingat bahawa Kerajaan Malaysia juga tidak menolak kemungkinan bahawa MH370 telah di HIJACK.

1. MUQADDIMAH 
Lihatlah insiden MH370 dengan pandangan matahati. 
Jangan terbuai dengan naratif huru-hara yang sedang disogokkan kepada anda supaya anda tidak melihat percaturan sebenarnya. 
Anda sedang berhadapan dengan musuh musuh yang tersembunyi dan sangat pakar dalam operasi false flag. Saya sudah acapkali menekankan kepentingan Malaysia dan perairannya. Hari ini kita melihat mereka maju setapak lagi dan dengan mudahnya Malaysia diheret ke persada kacamata dunia atas sebab-sebab yang tidak diingini, bersama pihak-pihak yang berkepentingan. 
Imam Tirmidzi meriwayatkan dari Abi Sa'id ra dari Nabi saw bahawa baginda bersabda: “Takutlah kamu kepada firasat
orang mukmin, kerana ia memandang dengan cahaya Allah Azza wa Jalla.” (HR Tirmidzi) 
Kemudian baginda membaca ayat: "Sesungguhnya pada yang demikian itu benar-benar terdapat tanda-tanda (kekuasaan Kami) bagi ‘mutawassimin’ (orang-orang yang memperhatikan tanda tanda)." (QS Al-Hijr: 75) 
ﻭﺍﻟﻠﻪ ﺃﻋﻠﻢُ ﺑﺎﻟـﺼـﻮﺍﺏ 
i. KEPADA SIAPAKAH SAYA TUJUKAN ARTIKEL INI 
Seorang sahabat di alam maya yang baru saja saya kenali datang bertanya di inbox: 
BWW: Salam .. bro .. ada klu tentang kehilangan MH370 ? 
08/03/2014 17:16
Saya berharap ini kali terakhir saya melahirkan pandangan saya mengenai MH370. Sebagai menghormati permintaan beliau maka saya sampaikan sedikit pandangan saya. Saya tidak mahu terlibat dengan percaturan yang tiada kesudahan ini. Kalau ada yang beroleh manfaat dari artikel ini selain dari saudara BWW, maka fikir dan kembangkanlah. 
Saya tidak ada keperluan mendekati sesuatu isu secara apa yang kononnya diistilahkan sebagai "pendekatan ilmiah" .
Saya tidak perlu pada justifikasi dan pembuktian yang terperinci, maupun perdebatan yang tiada kesudahan. Kami membaca pergerakan mereka pada kadar yang 'manasabah' dan samasekali tidak akan terlibat dalam permainan putar alam mereka. Sidang pembaca boleh membuat interpolasi selanjutnya. Saya sekadar menyampaikan bahawa kalian sedang disasarkan, itu saja. 
Perkara pertama yang menarik perhatian saya sebaik sahaja menerima khabar mengenai MH370 ialah kesungguhan luarbiasa CNN dalam memberi liputan berita terhadap insiden ini dari detik-detik permulaannya. 
Bagi kami apa saja yang timbul dari CNN adalah berita buruk, "CNN is bad news." Inilah klu pertama saya sebenarnya. Saya membaca ramai yang terpengaruh dengan liputan berita CNN pada detik-detik awal tercetusnya berita tentang insiden MH370, lalu saya pun turut serta mengikuti liputan CNN dengan harapan bahawa Malaysia tidak dihadiahkan dengan 9/11 mereka. 
Saya masih berdoa agar mereka itu yang di dalam pesawat MH370, mangsa-mangsa kelompok sang perosak mukabumi, agar segera muncul dengan selamatnya di hadapan kita semua supaya anda boleh mengabaikan peringatan dan pesanan ini. 
ii. RICHARD QUEST & SILAPMATA KLASIK DAJJAL MELALUI CNN 
Sistem dajjal meninggalkan templat acuan yang sering dikitar semula berulang-ulang kali sehingga anda tidak nampak, sedangkan ia sedang bermain-main di bawah batang hidung anda. Silapmatanya membawa anda ke alam fantasi yang diolah mereka dengan begitu realistik,
sedangkan tanda-tanda mereka sedang beroperasi diabaikan. Sebaik sahaja anda melihat tanda-tanda ini, anda tahu suatu agenda sedang dilaksanakan. 
Menurut Quest beliau bertemu dengan Fariq ketika penggambaran program CNN Business Traveller dan rakaman video penerbangan tersebut adalah pada 19 Februari 2014 membabit pesawat yang sama (MH370). Fariq Ab Hamid, 27, had recently switched to the Boeing 777-200
He landed it in a flight captured on video last month by CNN It was a textbook perfect landing, the captain said of
Hamid's work - (Sumber CNN) 

(Gambar: Pembantu Juruterbang Pesawat MH370 Fariq Abdul Hamid bersaman Richard Quest, 17 hari sebelum kejadian insiden! Jurnalis CNN atau Sepai?)Anehnya CNN yang sudah dikenali sebagai lubuk perisikan Mossad dan CIA langsung tidak dipertikaikan kehadiran mereka. Tidakkah aneh bahawa beliau sudah berada dalam pesawat tersebut terlebih dahulu membuat penggambaran bagi CNN (+ -) 17 hari sebelum insiden MH370? Tidakkah aneh beliau bertemu dengan co-pilot pesawat yang terbabit pada 19 Februari? Kebetulan? 
Richard Quest sendiri mempunyai latarbelakang yang kabur yang boleh dipertikaikan. Beliau mempunyai rekod tahanan pihak polis AS atas salahlaku seksual songsang dan pemilikan dadah 'meth'. Di CNN kononnya beliau adalah seorang pakar aviasi sedangkan beliau berkelulusan undang-undang! 
Beliau membuat penggambaran CNN Business Traveller dan memandangkan fungsi beliau sebagai pakar aviasi, menjelang insiden MH370 beliau memainkan peranan sebagai 'PAKAR AVIASI' dan memberi liputan/analisis secara terperinci mengenai MH370. Apakah mereka datang ke sini untuk membuat penggambaran Business Traveller atau membuat persiapan untuk OPERASI FALSE FLAG MH370 sebenarnya? Bangunlah anak-anak Melayu, jangan lena diulit mimpi lalu kamu bertelingkah sesama kamu sendiri. 
Hentikanlah permusuhan sesama kamu.
Pada tahun 2006 Richard Quest (lahir 9 Mac 1962) menolak tawaran untuk bertugas dengan saluran Inggeris Al Jazeera, di atas alasan ketidaksuaian berdasarkan homoseksualiti (gay) dan berketurunan Yahudi Eropah (Jewish). [1] 

(Gambar: Richard Quest) 
1. ^ Owen Gibson; Afshin Rattansi (November 12, 2006). "Look east: After long delays and a rumoured editorial split with its Arabic parent, English-language news channel al-Jazeera will go on air this week. Owen Gibson and Afshin Rattansi report". The Guardian. Retrieved 6 August 2012. "But there were delays from the start. It was hard to recruit big-name presenters: Richard Quest of CNN said he turned down an offer on the grounds that being gay and Jewish might not be suitable."

Baca Selanjutnya

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

iluminati cukup gemar dgn kod rahsia.

tragedi dimsia 37 tahun lalu k.terbang trhempas di tg kupang.

MH 370. dan 7.3. anak didik yahudi disabitkan salah kes homoseks.

apa lg yg mampu kita buat.
kuatkan dan ikhlaskan amalan kita terhadap Allah

Tanpa Nama berkata...

AKU TAKUT TERJERUMUS KEDALAM FITNAH.
AZAB FITNAH PEDIH.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog