Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Ahad, 16 Mac 2014

(Video) @MukhrizMahathir Membawa Aura #MBMesraRakyat Untuk Bantu @chewmeifun di #PRKKajang #KajangMoveKelmarin jentera Kedah bersama Pengerusi Perhubungan UMNO Negeri, YAB Dato' Seri Mukhriz Tun Mahathir seharian turun padang untuk berjumpa dan bermesra dengan pengundi di sekitar PDM Sungai Kantan.Ketika turun padang berjumpa dan bermesra dengan pengundi di sekitar PDM Sungai Kantan, YAB Dato' Seri Mukhriz Mahathir turut di temani Exco Kerajaan negeri YB Dato Rawi, turut serta Dato Shaiful Hazizy, Ketua Pergerakan Pemuda UMNO Kedah dan YB Mahadzir Adun Jeneri yang juga Naib Ketua Pemuda Kedah serta ketua cawangan Sungai Kantan, Dato' Said

Ternyata jentera Kedah diterima oleh masyarakat di Sungai Kantan malah aura Dato Seri Mukhriz sendiri membawa semangat baru kepada jentera BN di Sungai Kantan.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog