Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Selasa, 11 Mac 2014

Panas !! Betul Ka Calon BN PRK Kajang Ada Hubungan Sulit Dengan Suami Orang ?? PRKKajang


Memang celaka apabila Red Bean Army (RBA) telah memulakan serangan kotor ke atas calon BN di PRK Kajang, Chew Mei Fun. 

Dengan menggunakan sekeping gambar yang agak kabur.. RBA telah menyebarkan gambar tersebut dalam group PKR kononnya gambar yang membuktikan Chew Mei Fun mempunyai hubungan sulit dengan suami orang.

Gambar yang di sebarkan RBA..


Apakah benar gambar diatas yang disebarkan RBA merupakan gambar Chew Mei Fun dengan skandalnya ??

Sebenarnya TIDAK !!!..

Gambar sebenarnya adalah gambar Chew Mei Fun bersama penduduk Kajang sebelum ini. Gambar di bawah ini merupakan gambar asal sebelum di edit RBA untuk di manupulasi memjatuhkan imej Chew Mei Fun.


Untuk pengetahuan Chew Mei Fun sememangnya layak bertanding dan memenangi PRK Kajang kerana mempunyai latar belakang yang berpegang pada PRINSIP dan Integriti

Datin Paduka Chew Mei Fun memenangi Kerusi Parlimen P094 PJ UTARA pada pilihanraya kali ke 10.

Berikut adalah keputusan pada pilihanraya ke 10 bagi Parlimen P094 PJ UTARA

1. Chew Mei Fun (BN) 25,603 2,481 (majoriti)

2. Liu Tian Khiew (DAP) 23,122

3. Wee Chek Aik (MDP) 706

Datin Paduka Chew Mei Fun merupakan Timbalan Menteri Pembangunan Wanita, Keluarga dan Masyarakat Malaysia. Beliau dilantik oleh Perdana Menteri Malaysia ke-6, Datuk Seri Najib Tun Razak pada 9 April 2009 di Putrajaya.


Majlis angkat sumpah jawatan dan taat setia serta sumpah simpan rahsia di hadapan Yang di-Pertuan Agong, Tuanku Mizan Zainal Abidin di Istana Negara pada 10 April 2009. Beliau dilantik sebagai senator setelah gagal mempertahankan kerusinya dalam pilihan raya 2008.

Pada 28 Mac 2010 semasa pemilihan MCA, beliau pernah berikrar akan melepaskan semua jawatannya jika perwakilan MCA masih memilih Chua Soi Lek yang terbabit dengan skandal seks DVD dilantik sebagai presiden. Chua Soi Lek berjaya menewaskan Ong Tee Keat dan Ong Ka Ting dengan majoriti tipis.


Artikel 8 April 2010

Ramai yang menyindir supaya Chew Mei Fun meletak jawatan sebagaimana ikrar. Ramai pengikutnya di Wisma MCA membawa sepanduk “Berpegang kepada prinsip demi maruah wanita”, “Kami sokong anda”, “Kami perlukan anda” dan “Jangan letak jawatan!”

Berdasarkan kepada ‘Track Record’ bersih yang dimiliki oleh calon Barisan Nasional daripada parti MCA ini, jelas dapat digambarkan bahawa beliau adalah calon yang amat sesuai untuk dipilih sebagai wakil rakyat di Kajang pada pilihanraya kecil DUN pada kali ini.

Chew Mei Fun juga terkenal dengan akitiviti kemasyarakatannya.


1 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Chew Mei Fun sama dgn mak kau .. tak ada suami untuk dibelai baik jadi jalang. Kata-kata oleh UMB Perak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog