Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Selasa, 12 Mac 2013

Penyokong Pakatan Haram Bergelar Guru Hina Pejuang Lahad Datu Sebagai Anjing @MuhyiddinYassin @NajibRazak


Apa yang akan baca di bawah ni mungkin akan menaikkan kemarahan anda yang ketika ini telah meletakkan harapan yang tinggi terhadap pasukan Keselamatan Malaysia yang sedang mengadaikan nyawa mereka untuk mempertahankan Tanah Air yang di cintai setelah di ceroboh Rejim Lanun Sulu yang mahu menuntut Sabah dari Malaysia.
Gambar print screen facebook di atas ni merupakan milik seorang guru yang kini mengajar di Sekolah Kebangsaan Tok Bali, Kelantan yang Pisau Kedah ambil dari blog Belia Bangkit.

Dalam rakyat Malaysia meletak harapan yang tinggi terhadap pasukkan Keselamatan Malaysia yang mempertaruhkan nyawa mempertahankan Sabah. Guru yang berada dalam gambar di atas telah menghina pasukan Keselamatan Malaysia sebagai anjing.

Dalam posting yang di lakukannya dalam facebook. Dia akan menggunakan perkataan doggie ( Anak Anjing ) bagi merujuk kepada pihak Keselamatan Malaysia.
Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog