Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Ahad, 10 Mac 2013

Apa Motif Exco PAS Kedah Di Beri Hadiah Rumah Berharga RM 500 Ribu ??
Inilah contoh rumah yang didakwa milik Exco Pas Kedah merangkap pemimpin kedua tertinggi dalam pentadbiran Pas Kedah dan kerajaan..

Difahamkan rumah ini telah dibeli oleh seorang kontraktor dan menghadiahkan rumah ini kepada Phahrolrazi sebagai tanda terima kasih atas projek projek yang dianugerahkan..

Harga rumah ini pula dianggarkan hampir RM 500 ribu dan dibeli secara tunai.. Untuk kos ubah suai pula hampir sama seperti harga rumah.. Isu ini sebernanya pernah didedahkan dalam laman blog ini (klik sini) pada tahun lepas..Tapi, tiada seorang pun pemimpin Pas mahupun penyokong Phahrolrazi menjawab hinggalah pekara ini didedahkan sekali lagi oleh seseorang dalam laman FB..

Pembaca nilai sendiri apa yang berlaku dalam Pas sekarang ni.. Dari konflik dalaman hinggalah terbukanya cerita tentang keburukkan perangai satu per satu pemimpin pemimpin Pas..

Ini membuktikan bahawa mereka sememangnya lebih teruk dari pemimpin BN yang selalu dituduh korup oleh pemimpin PR..


Sumber :- Medan Tempur Kedah

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog