Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Rabu, 6 Mac 2013

Hot !!! Azizan Razak Di Paksa Orang Kuat Sendiri Untuk Meletak Jawatan

Apa dah jadi .. Azizan Razak dah kena cantas dengan orang kuat sendiri  ???

Yang paling Pisau Kedah rasa terkejut apabila orang kuat Azizan Razak sendiri yang berada di kawasan Sungai Limau dok cantas Azizan sekarang ni.. Kalau PRU 12 yang lalu orang kuat Azizan Razak ini lah yang menjaga Kad Pengenalan Azizan Razak di sebabkan bimbang ada yang akan sabotaj Azizan Razak sebelum penamaan calon.


Yang tengah tu Pak Leh Janggut, sebelah kiri Pak Leh Janggut nama dia Pak Lang Lee ( Ketua Keselamatan Azizan Razak Di Kawasan ) 

Individu yang Pisau Kedah maksudkan tu adalah Mohd Salleh atau lebih di kenali dengan nama Pak Leh Janggut. Dulunya Pak Leh Janggut merupakan orang kanan Azizan Razak di kawasan  tapi kini Pak Leh Janggut menjadi wakil kumpulan yang mahu mendesak Azizan Razak meletak jawatan segera sebagai Persuruhjaya PAS Negeri Kedah sebelum PRU 13 .

Kelmarin, dalam sidang media yang di adakan di Markas PAS Sungai Dedap, Sungai Limau. Pak Leh Janggut kata " Semenjak menjadi Menteri Besar Kedah, Azizan Razak  semakin angkuh dan sombong ".

Bagi Pak Leh Janggut, Azizan Razak wajib meletakkan jawatannya dengan segera kerana bersikap melampau apabila di lihat cuba mengetepikan pandangan Dewan Ulama PAS Kedah.

Pak Leh juga tidak menafikan bahawa di sebabkan Azizan Razak, sokongan terhadap PAS Kedah turun dengan mendadak selagi Azizan Razak tidak melepaskan jawatannya dalam parti.

Maklumat dalaman PAS yang Pisau Kedah terima. Ini merupakan perancangan 2 orang EXCO Azizan Razak sendiri yang sememangnya tidak pernah sukakan Azizan Razak semenjak dari awal-awal lagi PAS mengambi alih Kedah dari BN.


Kebencian kedua-dua EXCO terbabit semakin kemuncak apabila maklumat dalaman Azizan Razak  telah bocor oleh orang kepercayaan Azizan Sendiri bahawa kedua-dua orang EXCO terbabit tidak di pilih sebagai calon di PRU 13 nanti.

Sudah jelas sekarang.. PAS hanya lebih mementingkan jawatan saja bukannya perjuangan Islam. Patut la golongan Ulama semakin lama semakin menjauhkan diri dari PAS dan golongan artis yang sudah tidak laku dalam industri hiburan semakin lama semain dekat dengan PAS.. 

PAS dah tak layak di panggil Parti Islam SeMalaysia.. PAS kini lebih layak di panggil Parti Artis Expired SeMalaysia...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog