Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Rabu, 6 Mac 2013

Pehh !!!! Biaq Betul YB PAS Kedah Kaki Danok ???



Kita lupakan sebentar apa yang berlaku di lahad datu.Kali ni aku nak tulis sikit pasal YB Nasir Adun Kubang Rotan dimana baru baru ni beliau gelabah apabila rakaman audio dari group beliau menghentam Azizan didedahkan.

YB yang gila glemer ni terpaksa memanggil wartawan untuk menjelaskan bahawa rakaman itu bukan miliknya..

Berbalik kepada tajuk diatas,kenapa aku kata YB Nasir kaki danok..?? Jawapannya mudah.sengaja aku nak melawak dengan YB Nasir supaya Nasir lebih beringat, beradap dan lebih matang dengan apa yang ditulisnya dalam FB..



Beberapa hari lepas Nasir memuatnaik gambar sebuah mesin ATM di Danok..Aku tak kisah Nasir ni kaki Danok ka kaki hatyai ka memandangkan beliau seorang pemimpin muda Pas dan wajar untuk ke sana.. 

Jangan salah erti, mungkin tujuan beliau ke danok untuk melawat adik adik sekolah pondok disana..Jangan kita lupa di Selatan Thai memang banyak dengan sekolah pondok..Hehe..Jadi adalah satu kewajaran bagi pemimpin Pas untuk buat lawatan disana..Betul tak??

Cuma aku tak puas hati dengan ayat yang Nasir tulis dalam tu.kononnya mesin ATM selamat di siam sebab tak dak Umno..Kenapa mesti dan harus bagi pas untuk kaitkan dengan Umno?..

Baca komen komen tentang gambar ini dibawah..


Kebanyakkan komen komen pengikut FB Nasir mengecam tindakkan bodoh Nasir.. Aku tak rasa niat Nasir untuk melawak.. Tindakkan  Nasir adalah untuk memberi persepsi buruk terhadap Umno kononnya Umno seperti penjenayah..

Sebelum Nasir nak kata Umno penjenayah, lebih baik Nasir jelaskan dakwaan P.A beliau menipu orang ramai dalam pembelian rumah kos rendah yang tak pernah wujud.Kemana hilangnya wang tersebut dan kenapa Nasir diamkan diri dalam hal ini.

Kalau Nasir nak main persepsi macam ni,aku sedia hidangkan artikel artikel persepsi terhadap beliau..Dari maklumat yang aku dapat, boleh tahan jugak la..

Aku nak tengok kali ni YB Nasir nak jawab macamana..Nak panggil loyar buat dakwaan kat aku?? Buktikan dulu dalam artikel ni aku fitnah atau tak..

Aku cuma nak suruh hangpa (penduduk dun Kubang Rotan dan parlimen Kola Kedah) nilai sendiri tahap IQ YB duk gila nak jadi EXCO ni..Medan Tempur

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog