Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Ahad, 31 Mac 2013

Gambar Hot !!! Ceramah Cikgu Non Di Boikot Penduduk Pokok Sena
Macam tak percaya pulak Pisau Kedah apabila melihat kehadiran 50 orang saja mendengar ceramah perdana Selamatkan Kedah yang telah di sampaikan Cikgu Non di pokok Sena ( Tempat Mahpuz Bean ).

Kalau puak PAS tak percaya cuba tengok gambar di bawah ni.Puak PAS Kedah patut berterima kasih kepada Cikgu Non sebab Cikgu Non membantu Mahpuz Bean berkempen di tempatnya sehingga membuatkan penduduk Pokok Sena tidak berganjak walau seinci pun ketika Cikgu Non mendedahkan kebaikkan PAS dan kebaikkan Mahpuz Omar yang berotak taraf budak PASTI.
Untuk pengetahuan semua. Pisau Kedah terpaksa mengatakan kehadiran yang mendengar ceramah Cikgu Non hanya 50 orang walau hakikatnya lebih dari seribu orang yang hadir kerana kalau Pisau Kedah bagi tau perkara yang betul, puak PAS tidak akan percaya sebab puak PAS lebih suka mempercayai cerita-cerita yang tidak betul.

Nantikan video-video ceramah yang akan Pisau Kedah muat naik ke laman you tube milik Pisau Kedah
3 ulasan:

Unknown berkata...

salam perkenalan,

mohon tuan pautkan paruhsikenari.blogspot.com, blog tuan telah dipautkan di blog saya.

terima kasih.

Unknown berkata...

(Y)

Kulaan Niring berkata...

salam perjuangan...

blog saudara telah saya linkkan di bloglist "Sahabat Baru Kulaan".. harap maaf kerana lambat reply akibat sibuk dengan tugasan...

-Kulaan Niring-

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog