Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Ahad, 17 Mac 2013

Hot !!! Exco Kerajaan Negeri Kedah Kena Culik...Semalam dikatakan exco derhaka Phahrolrazi telah diculik oleh sekumpulan penyokong MB Kedah semasa hendak mengadakan ceramah di Kubu 10!

Sebenarnya, Phahrol dihalang oleh penyokong pro MB Kedah supaya tidak berceramah kerana tidak mahu dia merosakan majlis dan ceramah Pas tersebut.

Dikalangan orang Pas sendiri sekarang ni, ada yang mengelarkan Phahrol sebagai 'AGENT UMNO' kerana mahu merosakan Pas dari dalam.

Disebabkan perkara tersebut, orang Phahrol dikatakan mahu membuat report polis, demo dan sidang media untuk hebahan tentang penculikan Phahrol semalam.

Pehh.. nampaknya pergolakan Pas Kedah semakin hangat! Dulu depa kata UMNO dok berebut jawatan dan kerusi. Kali ni nampaknya penyakit tersebut sudah berjangkit pada Pas.

Apakah ini petanda keruntuhan Kerajaan Pas 1 penggal di Kedah?

Kedah Ke KL

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog