Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Rabu, 27 Mac 2013

Gempar !!! Kisah Sebenar Ketua Penerangan PKR Cabang Merbok Melancap Depan Web CamDi kalangan penduduk Taman Bandar Baru, Saharuddin Hamid lebih di kenali Din Roti Canai di sebabkan dia pernah berniaga roti canai di sebelah Masjid Bandar Baru Sungai Lalang.

Din Roti Canai merupakan individu yang bertanggungjawab membawa masuk parti PKR ke kawasan Taman Bandar Baru, Sungai Lalang sehinggakan mendapat reaksi yang kurang senang dari penyokong PAS di kawasan Taman Bandar Baru.

Din Roti Canai ni mempunyai keluarga yang agak bercelaru sedikit sebab mempunyai seorang Isteri yang agak garang dan kuat berleter. Pernah satu ketika anaknya pernah lari dari rumah kerana tidak tahan dengan sikap Isterinya itu.

Semasa Pilihanraya Kecil DUN Bukit Selambau tahun 2009 setelah perletakkan jawatan  V Arumugam, Din Roti Canai merupakan ketua jentera yang berkempen untuk menarik sokongan orang Melayu supaya menyokong S Manikumar menang dalam pilihanraya tersebut.

Selepas itu Din Roti Canai telah di ambil berkerja dengan S.Manikumar namun mendapat reaksi kurang senang dari golongan PKR India di kawasan estet di kawasan Bukit Selambau dan setelah itu S.Manikumar telah membawa masuk Din Roti Canai ke dalam Majlis Perbandaran Sungai Petani ( MPSPK ) sebagai Ahli Majlis lantikan politik.

Dalam MPSPK, Din Roti Canai ni banyak menimbulkan masalah sehinggakan telah mengwujudkan satu kelompok menentang YDP MPSPK.


3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Dah tunjuk kote tu.... Paham2 la apa jdi lepas tu kan... Besaq jugak kote Din ni.. Hahaha..

Jawa Sepang berkata...

Sial kau orang nie..
Pakatan Harapan sama dengan Porn House
Ada semburit, ada lancap, ada rogol, ada liwat.. Mampus lah kau orang nie..

yanmaneee berkata...

golden goose outlet
jordan retro
cheap jordans
yeezy boost 350 v2
nike sneakers for women
chrome hearts outlet
christian louboutin outlet
hermes birkin
ultra boost
kyrie 5 spongebob

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog