Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Khamis, 28 Mac 2013

Hot !!! 13 Perancangan Di Gunakan Pakatan Untuk Memastikan Anwar Berkuasa Selepas PRU13Umum kita sudah mengetahui bahawa Anwar Ibrahim merupakan pemimpin yang memilik pelbagai watak penampilan yang mengelirukan dan mampu memperdayakan dengan memberi harapan yang tinggi kepada pihak yang di lihatnya mampu membantunya untuk mendapatkan kuasa yang di idam-idamkan.

Percaya atau tidak bahawa Anwar kini sedang mengatur beberapa konspirasi untuk meyakinkan rakyat bahawa kejahatan dan permasalahan moralnya yang benar-benar di lakukannya hanyalah satu dakwaan palsu.

Sebenarnya apa yang Pisau Kedah nak kongsikan kepada anda semua merupakan 13 Konspirasi Anwar dan Pakatan Rakyat Pakatan Haram yang di gunakan dan akan di gunakan untuk selindungkan kejahatan dan permasalahan moral Anwar menjelang PRU 13Konspirasi di atas sebenarnya telah di gunakan namun impaknya tidak seperti yang Anwar harapkan.


Sandiwara di atas sememangnya konspirasi yang di gemari Anwar kerana ianya mampu meraih simpati rakyat dengan secara mudah. 

Tidak hairan la Anwar mendakwa satu ketika dahulu dalam penjara dia pernah di suntik dengan virus HIV dan pelbagai lagi racun untuk membunuhnya tapi sehingga sekarang tak mampus-mampus lagi.Konspirasi di atas merupakan plan yang bakal di gunakan Anwar selepas ini untuk back up plan pertamanya menggunakan keluarga Saiful Bukhari tidak memberi kesan dan tidak mampu meyakinkan rakyat bahawa dia bukan seorang kaki liwat. 
Jangan terkejut seandainya Pisau Kedah katakan yang Pisau Kedah yakin bahawa Anwar akan menggunakan Sumpah  sebagai senjata di saat-saat akhir hari sebelum pembuangan undi PRU 13.

Angkat Sumpah bukanlah satu perkara yang membebankan Anwar kerana Anwar sanggup melakukan apa-apa saja untuk mencapai impiannya untuk berkuasa.Pastinya menggunakan Jam Omega tiruan merupakan plan Anwar selain bersumpah kerana ianya mampu meyakin rakyat walau hakikatnya hanya satu penipuan yang di rancang.

Di bawah ini merupakan di antara konspirasi yang di lakukan dan yang akan dilakukan Anwar serta Pakatan Haram.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog