Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Selasa, 16 April 2013

Eksklusif !!! Apa Jawapan @MukhrizMahathir Apabila Di Pindah Dari Parlimen Ke DUN ?? #Tukar Kedah #Save KedahPasti ramai yang mahu penjelasan dari Mukhriz Mahathir yang berpindah dari bertanding Parlimen ke DUN... Ini dia jawapan yang sempat di rakam TMK

4 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

BN MEMANG BODOH. WAKTU KERJA BUAT KERJA PARTI. RAKYAT PERLU TOLAK KERAJAAN YG BODOH INI KERANA DAH TAK TAHU BEZA KERAJAAN DENGAN PARTI.

Tanpa Nama berkata...

yang bodoh tu la banyak berjasa sampai Malaysia ini di iktiraf negara luar. Negara-negara Islam menjadikan Malaysia yang di tadbir Barisan Nasional sebagai Negara Islam contoh.

Yang Bodoh inilah yang banyak berjasa sampai anak-anak Malaysia berjaya dalam hidup.

Biar la bododh asalkan BN tidak mengadaikan maruah Islam sepertimana yang di lakukan PAS sehingga sanggup mengadaikan kalimah Allah demi keuntungan politik

UMNGOK SIAL berkata...

APASALAHNYA BAGI DIA ORANG GUNA NAMA ALLAH.ITU TAK PENTING.YANG PENTING ADALAH UNTUK MENUMBANGKAN UMNO YANG ZALIM

Tanpa Nama berkata...

Apa umno zalim?korang ni bla aku ckap korang bangang korang mrah kan korang dah kra untung kot dapat apa yg ketajaan bagi sgala subsidi bagai,ada otak pk la jgan laltak otak korang kat kepala lutut bahlol.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog