Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Jumaat, 19 April 2013

Hot !!! Manifesto PAS Kedah Yang Tak Akan Di Cerita Kepada Rakyat #TukarKedah #SaveKedahPisau Kedah nak tergelak apabila membaca satu komentar dalam satu blog yang menerangkan Manifestor yang pasti PAS Kedah akan lakukan sekiranya di beri mandat sekali lagi mentadbir Kedah.
 
MANI-pesto PAS Kedah yang pasti terlaksana..

1-ROBOH SEBANYAK MUNGKIN MADRASAH, SURAU JIKA PEMAJU TAWAR DUIT BERLAMBAK2. KELULUSAN ROBOH DIPERCEPATAKN DLM MASA 24JAM.

-MASA KELULUSAN MEROBOH DAN SERAH PADA PEMAJU KAFIR DIPERCEPATKAN SEHINGGA 4 JAM SAHAJA. SURAU/MADRASAH YANG BUKAN TOTOK PAS (BYK ORG UMNO) BOLEH ROBOH BILA2 MASA!

2- MEMPERBANYAKKAN PUSAT JUDI, ARAK DAN KARAOKE. MENGIMPORT LEBIH BANYAK 'AYAM-AYAM' CHINA DAN THAI UNTUK MENAMPUNG PERMINTAAN PUSAT HIBURAN. KELULUSAN HANYA 24JAM MELALUI EXCO PAS DILANTIK!

3- GUNUNG JERAI AKAN DIBOTAKKAN DALAM MASA 7 HARI, BALAK AKAN DIJUAL SECARA PUKAL LELONG MURAH! TIDAK PERLU TENDER, CUMA BAYAR PERCENT SAHAJA PADA EXCO PAS/PR DAN KOMISEN KEPADA MB PAS.

4- GUNUNG DAN BUKIT YANG TELAH BOTAK AKAN DI ANUGERAHKAN KEPADA SYARIKAT KUARI UNTUK DILETUPKAN. BATU DAN TANAH AKAN DIEKSPORT KE PENANG DAN SINGAPURA MELALUI KAPAL KARGO. KEUTAMAAN DIBERIKAN KEPADA SYARIKAT BERPENGALAMAN MILIK DAP (CINA TOTOK)

5- MASJID DAN SURAU TIDAK PERLU LAGI DIBERIKAN PERUNTUKAN. SEBALIKNYA MASJID MESTI 'BERJIHAD' MENCARI WANG SENDIRI. JIKA MASIH TIDAK MAMPU JUGA PERUNTUKAN AKAN DIUGUT KEPADA MENTERI PUSAT UMNO BN.

6- SEBUAH BANGUNAN MILIK PAS 99 TINGKAT AKAN DI BINA ATAS TANAH WAKAF DI ALOR SETAR. PEMBINAAN MENGGUNAKAN KONSEP TUKAR-GANTI. SYARIKAT BELLAVIEW (YANG SUDAH DIPERCAYAI DAN DISAYANGAI OLEH MB PAS) AKAN DIANUGERAGKAN TANAH 5000 EKAR DI DURIAN BURONG SEBAGAI BALASAN MEMBINA MENARA PAS 99 TINGKAT. MENARA INI AKAN MENGGUNAKAN BATU GRANITE HIJAU MELAMBANGKAN KEMAJUAN DAN KEMEWAHAN PAS KEDAH!!

sila tambah... PAS LAKNATULLAH punya MANI-pesto..Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog