Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Khamis, 18 April 2013

Hot !!! Kisah Yang PAS Tak Sanggup Nak Dengar #TolakPRAlhamdulilah nampaknya makin ramai golongan ulama ulama menyatakan sokongan terhadap Umno..Mereka makin sedar dengan perjuangan Pas yang menyimpang jauh dari Islam..

Pas tak perlu mencanang golongan artis makin ramai menyokong Pas, sebabnya artis artis yang masuk Pas tu sebenarnya hendak cari makan dan menyucikan dosa sahaja..sebaliknya Pas sendiri tolak golongan ulama dalam parti kononnya mahu menumpang populariti artis artis yang tak laku tu..

Akhirnya sekarang ini, makin ramai golongan Alim Ulama menyokong kepimpinan Ds Najib..Alhamdullilah, syukur pada Allah. kalau artis nak masuk Pas, biar Ulamak masuk UMNO.

Biarlah UMNO terus perjuangkan Islam, dan Pas berhibur dengan artis-artis yang dah tamat tempoh tu..Kedah Ke KL

1 ulasan:

Idealismalaysia berkata...

mohon link kan kepada blog tuan... bersama kita membantu KEDAH kembali kepangkuan BN. Saya telah link blog tuan kepada blog saya. terima kasih

http://parlimenpokoksena-pru13.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog