Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Jumaat, 5 April 2013

Gempar !!! Samseng PAS Tetak Penyokong BN Kelantan Hanya Di Sebabkan Poster.Bachok. 11.45 mlm 3/4/13 berlaku kes tetak di Pos BN Chabang 3 Melawi. Pemilik kedai di tetak oleh seorang penyokong PAS yang datang bersama adik mangsa.

Mangsa di arah menurunkan semua poster BN. Poster BN kemudiannya di potong dengan pedang dan mangsa di tetak di bahu. Mangsa cedera di bahu kanan dan menerima 13 jahitan.

Kes disiasat Peg. Penyiasat IPD Bachok di bawah seksyen 324. Nombor report1093/2013.


Pisau Kedah :-

Pisau Kedah tidak terkejut dengan ketaksuban puak-puak PAS ni kerana dalam PAS mereka sudah di tarbiah supaya sanggup melakukan apa-apa saja demi parti dan bukannya di tarbiah supaya sanggup melakukan apa-apa saja demi mempertahankan agama Islam.

Kalau benar-benar PAS itu memperjuangkan agama Islam, sudah pasti mereka keluar dari Pakatan Haram kerana dalam Pakatan Haram ada parti yang memusuhi Islam secara tidak sedar iaitu parti DAP.
Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog