Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Jumaat, 5 April 2013

Hot !!! Gambar Azizan Razak Jatuh Jadi Bahan Ketawa Orang PASIsu gambar Azizan Razak jatuh selepas mengadap DYMM Seri Paduka BagindaYang Di-Pertuan Agung untuk memohon perkenan Tuanku bagi pembubaran Dewan Undangan Negeri ( DUN ) Kedah bagi memberi laluan kepada Pilihanraya Umum 13 menjadi bahan ketawa 6 orang penyokong PAS di kedai kopi di kawasan Pisau Kedah.

Pisau Kedah tak mau la nak meletak gambar Azizan Razak jatuh sebab bagi Pisau Kedah perkara itu berlaku secara spontan.. Ye la siapa tak pernah dalam seumur hidupnya terjatuh ketika berjalan.

Mungkin bagi Pisau Kedah 6 individu totok PAS tu merupakan penyokong PAS yang pro kepada Phahrolrazi kerana salah seorang darinya berkata " Dah tak larat tu bagi la kat orang lain, jangan la dok tamak lagi.. Jalan pun dah tiga selenden ( Kata-kata Phahrolrazi kepada Azizan Razak ) ada hati nak bertanding lagi PRU 13 ni " sambil yang lima orang lagi sambut dengan ketawa.

Lepas tu di sambut pulak seorang lagi dengan berkata " Azizan Razak ni patut kena benam di PRU 13 ni sebab banyak merosakkan PAS Kedah saja. Mentang-mentang la jadi MB Kedah, semua EXCO-EXCO nak kena ikut cakap dia sampai nak bantah sikit pun tak boleh. Dia jatuh tu pertanda dia nak jatuh la dalam PRU 13 ni di Sungai Limau ".

Sudah jelas kini semenjak PAS memegang kuasa mentadbir negeri, kuasa yang mereka perolehi itu telah membuat PAS Kedah berpecah belah kini.. Tu baru sepenggal pegang kuasa mentadbir negeri, PAS dah jadi macam-macam.. Tak tau la apa akan terjadi kalau PAS terus di beri mandat mentadbir Kedah. 


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog