Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Khamis, 11 April 2013

Hot !!! Dakwaan Tidak Benar Blogger UMNO Terhadap @TianChua #TolakPRSebenarnya apa yang di dakwa blogger UMNO bahawa ceramah penipuan Tian Chua,Ahli Parlimen Batu di kawasannya ( Gambar Di Atas ) tidak mendapt sambutan dari penduduk adalah tidak benar sama sekali.

Kira ok la... sambutan kehadiran seperti yang di tunjukkan dalam gambar di atas.

Bagi Pisau Kedah,  walau pun tidak sampai 50 orang yang hadir ke ceramah Tian Chua, ianya membuktikan satu sambutan yang hangat bagi seorang Ahli Parlimen yang jarang turun padang buat kerja.

Kalau nak di ikutkan bagi seorang Ahli Parlimen yang jarang turun padang buat kerja, sememangnya tak layak mendapat sambutan langsung dari penduduk kawasannya.

Mungkin sambutan yang tidak sampai 50 orang hadir tu di bantu juga dengan bantuan Ostaz Al-Fadhil Bob Lokman yang turut  sama hadir melakukan ceramah penipuan bersama Tian Chua.
3 ulasan:

suhaili ismail berkata...

Memang brbaloi jugalh dengan kehadiran 50 org tu...setaraf juga dengan status cina paling keparat diMalaysia...

Tanpa Nama berkata...

Ada juga bendera BN kat tepi pentas tu...tian chuak perasan ke...?

Tanpa Nama berkata...

Sapa sangatlh tian chuak..kaki putar alam....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog