Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Sabtu, 13 April 2013

Hot !!! Samseng PAS Serang Penguatkuasa Di Sebabkan Bendera


KUALA SELANGOR – Berlaku kekecohan pagi ini di Simpang Tiga Puncak Alam Fasa Tiga apabila beberapa penyokong Parti PAS cuba menghalang Pegawai Penguatkuasa Majlis Daerah (MDKS) menjalankan tugas.

Tindakan itu berlaku apabila Pegawai Penguatkuasa MDKS mencabut bendera-bendera parti Barisan Nasional dan PAS yang dipasang di kawasan tersebut.

Menurut saksi di tempat kejadian, penyokong Parti PAS tersebut secara tiba-tiba menyerang dan memarahi Pegawai Penguatkuasa yang bertugas tanpa rasa hormat.


Pegawai-pegawai MDKS ketika itu hanya menjalankan tugas atas aduan orang awam yang kurang senang dengan keadaan tersebut kerana membahayakan pengguna jalanraya yang lalu lalang.

Apa yang dikesalkan adalah sikap penyokong PAS yang mementingkan diri tanpa menghiraukan keselamatan dan perasaan orang lain.

Sikap yang ditunjukkan mereka langsung tidak mencerminkan apa yang dibawa parti tersebut memperjuangkan islam dan mempunyai pemimpin yang berakhlak tinggi.

Mereka sepatutnya akur dengan arahan pihak berkuasa tempatan dan memberikan kerjasama apabila diminta berbuat demikian.- TMS

Pisau Kedah :-

Ingat PAS ingat Samseng...   

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog