Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Sabtu, 6 April 2013

PAS Kedah Fobia Bila Cakap Tentang Masjid #SaveKedah #TukarKedahPelbagai jawapan diberikan PAS Kedah demi menjustifikasikan apa yang mereka katakan 'Islam Berdaulat' di Kedah dengan pembinaan 12 buah masjid oleh mereka.

Hasilnya mereka mencetak beribu-ribu buah buku yang mengatakan 12 buah masjid dibina mereka demi mendaulatkan Islam di Kedah. Dan beribu-ribu orang Kedah terutama JK MKK mereka ditipu bulat-bulat oleh PAS Kedah.

Bagaimana mereka boleh membina 12 buah masjid bernilai jutaan ringgit sedangkan untuk melaksanakan Enakmen 1997 Akta Tubuh Kerajaan Negeri dengan melarang pusat hiburan beroperasi pada bulan Ramadan pun mereka gagal kerana disergah oleh DAP.DAP hanya tidak akan sergah PAS Kedah jika pembohongan sebegini dilakukan. Malah mereka menggalakkan PAS melakukannya. Maklumlah Parti Islam yang serba boleh dalam ehwal berbohong.

Kami telah menyenaraikan perbelanjaan kesemua 11 masjid yang diberi peruntukkan oleh kerajaan pusat atas usaha wakil-wakil dari UMNO atau BN pada artikel lepas disini.
Dan ini membuktikan bahawa PAS Kedah melalui Majlis Agama Islam Kedah sign atas sekeping kertas meluluskan pembinaan masjid walhal peruntukan kerajaan negeri tidak pernahpun disalurkan kepada JK Masjid-masjid tersebut.

Maka jadilah mereka sapi .... Lembu punya susu, sapi dapat nama... berbohong demi mendapat kuasa. 

Nukilan yang Pisau Kedah ambil dari rakan blogger Kedah Times
Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog