Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Sabtu, 13 April 2013

Terkini !!! Hadi Awang Mempertahankan Dosa Pelakon Video Lucah Spender PutihDah tahap carca merba dah puak pemimpin PAS dok putar belit tentang isu Video Lucah Spender Putih yang di percayai di lakonkan salah seorang pemimpin tertinggi dalam Parti PAS.
Terbaru, Hadi Awang telah mempertahankan perilaku pemimpin PAS yang melanggan jalang dan beraksi dalam Video Lucah Spender Putih dengan menganggap ianya fitnah.. Apa buktinya Hadi Awang menganggap ianya satu fitnah ??.


"Kita (PAS) anggap itu satu fitnah...lagi lama dia siar, lagi pahala banyak dapat kepada dia (pemimpin itu).

"Kita yakin benda itu tidak benar dan dia siar, dia berdosa, biarlah dia siar lagi luas lagi banyak dapat pahala," katanya kepada pemberita ketika ditemui di Rusila, Kuala Terengganu hari ini.


Presiden PAS Abdul Hadi Awang menganggap penyebaran gambar dan DVD lucah yang dikaitkan dengan pemimpin kanan parti itu sebagai fitnah dan bukan masalah besar kepada PAS.


Beliau berkata perkara itu tidak serius dan pemimpin kanan PAS yang dianggap mangsa fitnah itu tidak perlu memberi penjelasan kepada parti kerana banyak lagi perkara lain yang perlu dibuat ketika ini.


Abdul Hadi berkata beliau hairan kenapa pemimpin terbabit menjadi mangsa kerana beliau bukanlah calon PAS untuk bertanding mana-mana kerusi pada pilihan raya umum ke-13 (PRU13) 5 Mei ini.


Katanya PAS berserah kepada Tuhan untuk memberikan petunjuk dan setakat ini, beliau tidak mahu menuduh mana-mana pihak yang bertanggungjawab membuat fitnah itu.


Semalam di Kampung Alor Lintang Besut, polis dilaporkan menemui 16 bungkusan yang mengandungi gambar dan DVD lucah dipercayai melibatkan seorang pemimpin kanan PAS. - Bernama

Hadi Awang oiii.. mudah aja kalau PAS nak pertahankan Mustafa Ali.. Minta dia buat Sumpah Muhabalah la untuk menafikan pelakon dalam Video Lucah Spender Putih bukannya dia...Lepas tu baru la minta peguam mendakwa mengikut undang-undang.

Pisau Kedah akan tetap mengatakan pelakon dalam Video Lucah Spender Putih itu merupakan pemimpin PAS, selagi pemimpin tersebut tidak tampil membuat Sumpah Muhabalah.. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog