Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Isnin, 8 April 2013

Hot !!! Azizan Razak Dan Phahrolrazi Bergaduh Hanyalah Fitnah UMNO ??? #TukarKedah

Bila baca cerita diatas ternyata Azizan dan Phahrolrazi tak pernah bergaduh pun. Depa cuma beza pendapat sikit saja. Cerita ni media UMNO yang reka.

Mana pernah Phahrol keluarkan kenyataan 'Enjin 3 selindir kat Azizan'.. tu media UMNO tuu. Orang-orang Phahrol tak pernah ugut pun nak tutup bilik gerakan, mana pernah!

Phahrol pun tak pernah kena 'culik' 2 jam dalam sekolah, tak pernah ehhh.. semua tu dusta belaka.

Phahrol tak pernah buat sidang media 'khas' untuk maki Azizan di rumah dia dulu. Dia tak buat, UMNO FITNAH!!

Malah Phahrol tak pernah pun keluar kenyataan dalam SINAR yang dia dah 'bersedia' untuk jadi MB. Dia tak cakap pun. Muka sama, tapi bukan dia!

Malah Nasir Mustaffa yang dok kutuk MB dalam 'Zello' pun, hanya rekaan UMNO semata-mata. Depa kawan baik Azizan dengan Phahrolrazi ni, siap boleh cium pipi.

Phahrol tak pernah suruh pun 'orang Azizan' belot kat Sungai Limau, dia mana pernah pi sana, dia siap berdoa, Ustaz Azizan jadi calon Sungai Limau!

Kiranya tak pernahlah Phahrol kutuk Azizan dalam ceramah Pas. Kalau anda pernah tengok, mungkin itu hanya kembar Phahrol. Macam Anwar cakap, 'muka macam saya, tapi perut tak sama!

Jadi kesimpulannya, jumpa orang jangan tengok muka, tapi tengok perut, pastikan perut dia sama, untuk kenal pasti seseorang individu.

Kedah Ke KL

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog