Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Jumaat, 12 April 2013

UMNO Di Persalahkan Juga Apabila Pemimpin PAS Langgan Jalang..#TolakPRMemang dah agak dah... Pakatan Haram akan mempertahankan perilaku Pemimpin PAS yang melakukan hubungan seks dengan jalang yang sedang hangat tersebar dalam laman media maya dan menuduh ianya konspirasi dari UMNO..

Celaka sungguh la . puak Pakatan Haram ni...Pemimpin depa sedap-sedap buat maksiat, UMNO juga yang di salahkan pulak... Tak kan kot UMNO yang arahkan pemimpin PAS tersebut melanggan jalang ??

Dalam kenyataan terbaru dari Husam Musa.. Dia mengatakan video berkenaan adalah "palsu" dan parti tak perlu menyiasat dakwaan bahawa individu yang melakukan aksi sexs tersebut merupakan Mustafa Ali..

Mengapa Husam Musa tidak benarkan parti PAS menyiasat dakwaan bahawa perlaku sexs itu merupakan Mustafa Ali ??

Selain itu Husam Musa mendakwa sekiranya video yang melibatkan Anwar Ibrahim pun mereka ( UMNO ) boleh buat, tidak mustahil pemimpin-pemimpin yang lain seperti Mustafa Ali boleh mereka (UMNO) buat..

Kalau benar-benar Husam Musa serta penyokong-penyokong Pakata Haram mendakwa video berkenaan di buat oleh UMNO.. Apa aplikasi / software yang di gunakan untuk membuat aksi lakonan tersebut ???... Nak juga Pisau Kedah tahu.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog