Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Khamis, 9 Mei 2013

Gambar Eksklusif !!! Remaja Maut Selepas Lakukan Aksi Superman Di Pulau PinangPulau Pinang - Seorang remaja berbangsa Melayu berusia 20 tahun yang tinggal di Bukit Tengah maut apabila motorsikal jenis Yamaha RXZ yang di tungganginya terbabas di kilometer 144.2 Lebuhraya Utara Selatan berhampiran Plaza Tol Juru, Pulau Pinang semalam.

Menurut saksi kejadian seorang pemandu Bas yang engan di kenali. Pada pukul 11.20 malam, mangsa yang pada mulanya di lihat berlumba dengan sebuah motor Kawasaki Ninja RR berwarna hijau selepas keluar dari laluan khas motorsikal di Tol Juru dengan melakukan aksi superman. 

Mangsa yang hilang kawalan ketika melakukan aksi superman terbabas dan di percayai telah melangar pembahagi jalan.

Mangsa yang mengalami cedera parah di muka telah di sah meninggal dunia di tempat kejadian oleh pihak Hospital Seberang Jaya, Pulau Pinang yang tiba selepas mendapat panggilan.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog