Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Jumaat, 3 Mei 2013

Panas Telinga Stopa Ali Kalau Baca Emel Dari Penyokong PAS RusilaPAS semakin tertekan dengan Video Lucah Spender Putih Stopa Ali yang telah banyak merosakkan imej PAS yang kononnya memperjuangkan Islam..

Sehingga ke hari ini Stopa Ali masih gagal meyakinkan penyokong-penyokog PAS bahawa individu yang menjadi pelakon dalam video lucah itu bukan dirinya..

Di sini Pisau Kedah harap semua dapat baca Emel dari seorang penyokong PAS Terangganu yang Pisau Kedah petik dari blog Duke Of UMNO

Assalamualaikum WW Saudara Admin blog, Mohon disiarkan di blog saudara untuk sedarkan umat Islam di negara kita ini. Terima kasih.

Video Seks Mustapha Ali sudah sebulan lebih berada di alam maya, sehingga ke hari ini Setiausaha Agong PAS, Mustapha Ali tidak dapat mempertahankan dirinya, parti PAS dan keluarganya. Dia berdiam diri, maknanya jika berdiam benarlah berlaku perbuatan Zina itu.


Semakin hari kami ahli PAS semakin malu hati kami untuk mempertahan PAS, bagaimana hendak Istiqamah jika video SUA PAS Mustapha Ali ini sedemikian rupa, amat memalukan.


Minggu lalu, jamaah kami di Rusila banyaklah memberi hujah mereka bagaimana mahu membantu SUA PAS, Mustapha Ali yang kini sudah berzina sejak sekian lama rupanya.


Sekarang kami dengar pula kononnya SUA PAS, Mustapha Ali mahu buat Kenyataan Akhbar pada 3/5/2013.


Soalnya selepas lebih sebulan kenapa baru 3/5/2013 nak buat, kenapa tidak hari pertama lagi?


Kenapa tidak menafikan dan angkat sumpah Wallahi Wabillahi Watallahi yang dua ekor itu bukannya Mustapha Ali dan wanita simpanan? Kenapa tunggu nak dekat Pilianraya baru nak buat?

TERDESAK: MUSTAPHA ALI KEJAR MASA KE SONGKHLA SEBELUM 3/5/2013 BELI SIJIL NIKAH PALSU

Sijil Nikah Songkhla Saya sebagai ahli PAS sangat terkejut bilamana SUA PAS Mustapha Ali dalam keadaan terdesak telah pergi menghantar orang-orangnya pergi ke Songkla atau Sadao, di Siam sana untuk membeli Sijil Nikah Palsu. Patutlah ambik masa sampai sebulan lebih baru nak jawab pada 3/5/2013.

Kami tahu Mustapha Ali ada rekod buruk dalam PAS, selain panas baran dan suka cakap merapu, Mustapha Ali juga malas hadir mesyuarat seperti mesyuarat PASTI kami. Tapi dia memang rajin turun Kuala Lumpur untuk mesyuarat sambil bawa beg james bondnya tu.Geng-geng PAS memang suka tidur di hotel …tana di Kuala Lumpur.


Geng-geng PAS kata budak perempuan itu kerja SPA semua orang PAS kenal, Mat Sabu pun kenal. Ada juga sampai di telinga Mat Sabu pun gatal nak pakai. Tapi tak tahulah kalau dah pernah pakai juga.Barulah kami tahu, rupa-rupanya orang PAS ne kepala saja nampak warak pakai kopiah, baca Quran baca Hadis di depan kami, rupa-rupanya semua mereka hikpokrit.


Hal Mustapha Ali ini hal besar, ini hal Zina, kalau bini dia kenapa tak tunjuk Sijil Nikah dalam masa 24 jam, ini dah lebih sebulan? Kalau bini dia, tak kan cerita rumah sewa, pindah rumah malah ambik wang dari sampul surat. Memang laku Mustapha Ali ini zina zina zina.


Ana Mufarraqah.
Maahad Darul Quran Rusila.
17 Jamadilakhir 1434

P/s: diemel pada admin baru-baru ni...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog