Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Sabtu, 4 Mei 2013

Sebelum Mengundi Esok, Umat Islam Patut Tengok Video YB DAP Ni Dulu #TolakPRSehingga sekarang PAS masih lagi mempertahankan bahawa DAP bukan sebuah parti yang ANTI kepada Islam.

Benarkah DAP bukan ANTI kepada Islam ??

Kepada siapa yang mengatakan DAP bukan parti yang ANTI kepada Islam, eloklah tengok video seorang YB DAP di bawah ini dan fikir sejenak dengan apa yang di perkatakan YB DAP terbabit.


Sudah jelas dan terbukti bahawa parti DAP merupakan parti yang anti kepada Islam.. Tidak hairan la kebanyakkan Ulama-Ulama dan Tok Guru Pondok mengatakan mengundi PAS adalah "haram" kerana setiap undi yang di berikan kepada PAS ianya akan memberikan kuasa kepada DAP yang berada dalam Pakatan Haram bersama-sama PAS.

Bayangkan dalam status Malaysia sebagai sebuah Negara Islam.. DAP sanggup mempertikai Islam.. Apatah lagi Nasib Islam sekiranya Pakatan Haram yang memperjuangkan Negara Berkebajikan memenangi PRU13 ini.


2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

mca sokong islam la sangat.
melayu terus dibodohkan untuk umno pertahan kuasa supaya dapat terus merompak dan menyamun dana rakyat.
umno wajib ditolak.

PRU 13 .. RAKYAT vs BN

Tanpa Nama berkata...

Bro. pernah ka MCA halang buat masjid sepertimana YB DAP ni???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog