Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Sabtu, 4 Mei 2013

Panas !!! Milo Suam Dah Kantoi Mempunyai Bukti Di Bayar Oleh Rafizi #TolakPR


Kebodohan Ostazah Mee Segera PAS Mendedahkan Siapa Milo Suam


Pakatan memang lantang memperjuangkan kebebasan bersuara. Malangnya, Pakatanlah yang kerap menghalang & mengherdik mereka yang mengamalkan kebebasan bersuara. 

Tindakan cybertroopers Pakatan terutamanya Red Bean Army naungan DAP mengherdik dan membuli penyokong-penyokong BN adalah contoh betapa mereka sendiri tidak menghormati kebebasan bersuara orang lain.

Mereka adalah golongan hipokrit paling besar di alam maya. Blogger Milo Suam yang ditahan polis di bawah OSA juga dikatakan menerima bayaran dari Rafizi Ramli & PKR. Dia yang sebelum ini ditahan berhubung penyiaran dua artikel beserta gambar, dokumen rasmi Polis Diraja Malaysia (PDRM) berkaitan Ops Daulat dan dakwaan anggota PDRM mengundi lebih awal dari tarikh sepatutnya, baru-baru ini.

Dua artikel itu adalah berhubung penyiaran satu dokumen rasmi Polis Diraja Malaysia (PDRM) berkaitan Ops Daulat dan dakwaan anggota PDRM mengundi lebih awal dari tarikh sepatutnya, baru-baru ini. Lelaki berusia 29 tahun atau nama sebenarnya Yusuf Al Siddique Suratman itu ditahan di pekarangan sebuah pasar raya di Setia Alam, Klang, pada pukul 12.07 tengah malam tadi.

"Penyiaran artikel pertama bersabit perutusan polis berhubung pencerobohan pengganas di Lahad Datu pada 6 Mac lalu. Kes disiasat mengikut Seksyen 8(1) Akta Rahsia Rasmi 1972 kerana dokumen yang disebarkan diklasifikasikan sebagai rahsia.


"Sementara satu lagi yang bersabit laporan dari Balai Polis Jalan Tun Razak pula disiasat di bawah Seksyen 505 (b) Kanun Keseksaan.

Bukan perkara baru untuk pemimpin PR membiaya blogger bagi meningkatkan imej mereka di dunia siber, sedangkan pada hakikatnya mereka setakat cakap berhabuk.

Hanya pandai mencipta isu dan memporak perandakan negara tanpa mengambil kira konteks keseluruhan demokrasi menjadi punca mereka begitu taksub membantu pemimpin mereka. Blogger-blogger itu juga dibayar dengan jumlah yang besar bagi memastikan mereka terus kekal berkhidmat dan tidak berpaling tadah.

Fitnah-fitnah terus dicipta untuk menipu rakyat sedangkan berita yang disalurkan mereka adalah palsu dan tempeelan semata-mata. Tanpa fakta, blogger seperti ini akan menghina, mencaci dan membuat dakwaann tidak berasas ketika menyerang BN demi memastikan penyalur dana terus membeerrikan dana untuk mereka.

Begitu mudah menjadi blogger PR, cukup dengan skill kuat menipu dan berbohong serta mencipta fitnah baru, mereka akan diupah untuk berkhidmat kepada pemimpin mereka. Dan apabila disiasat, mereka akan mendakwa Malaysia tidak menjalankan prinsip demokrasi secara keseluruhannya.

Namun ketika memfitnah mereka tidak pernah pun fikir semua itu, apatah lagi menjaga batasan agama.

Inilah bukti yang menunjukkan blogger Milo Suam pernah di bayar oleh Rafizi untuk memcipta penipuan..

2 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Tengok muka mcm innosen nerd ja tapi mcm haramjadah.

Tanpa Nama berkata...

Yang ustajah tu pn sama ja,cantik luar tapi dalam bsuk bangkai,hijrah apakebende tu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog