Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Jumaat, 31 Mei 2013

Hot !!! Tembelang Pengundi Bangla Anwar Ibrahim Akhirnya Terdedah #TolakPR



Pisau Kedah tertarik dengan gambar yang di dedahkan blogger Kedah Ke KL yang menunjukan bukti bahawa dakwaan BN menggunakan pengundi Bangla dalam Himpunan Black OUT 505 adalah fitnah semata-mata yang di ada-adakan oleh Pakatan Haram, terutamanya Anwar Ibrahim.

Mari kita lihat bukti gambar yang menunjukan Anwar sengaja mengada-adakan cerita bahawa BN menggunakan pengundi Bangla..

Nurul Izzah, belakangnya ada sapa?

Tengok gambar ni elok-elok.. bulatan merah tuu..
Ehh.. ada bangla dua orang?

Katanya bangla bawah ni pengundi hantu BN, betul ka?


Ishh.. bangla Pro PR rupanya...

Kat bawah ni, ada bukti kononnya BN bawa bangla masuk Malaysia guna airport.. airport mana ek?

Airport mana? Penipuan yang jelas dan nyata...

Lepas tu si orang tua gila bawah ni.. dok menyebar fitnah ke sana dan kesini.. haprak punya mangkuk!

Kenapa tak report? Macam mana nak report kalau Bangla tu, dia yang punya?

Sekarang ni bangla yang didakwa tu siapa punya? BN ke PR?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog