Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Jumaat, 3 Mei 2013

Panas !!! Pengikut Fahaman Syiah Mula Kibarkan Panji-Panji Syiah Di Pendang #TukarKedah #SaveKedah
Sekiranya semua orang nak tahu. Bendera di atas ni la merupakan bendera fahaman Syiah di Malaysia.. Bentuk lambang benderanya agak sama dengan bendera Negara Iran (Negara pemerintahan Syiah)..

Bendera ini di dapati sedang berkibar megah di Pendang seolah-olah menandakan kawasan berkenaan merupakan kawasan pengikut fahaman Syiah..


Jika sebelum ini pengikut fahaman Syiah di Malaysia ini hanya bergerak dalam keadaan diam kerana bilangan pengikutnya yang sikit.. Kini pengikut faham tersebut mula berbangga dengan menonjolkan diri di Pendang setelah calon PAS yang bertanding di kawasan  Parlimen Pendang merupakan pengikut fahaman yang di anuti mereka.

Tidak hairan la sekarang ni pengikut fahaman Syiah sudah tidak lagi merasa gentar untuk memacak bendera Syiah di Pendang.kerana mereka yakin calon Syiah yang di letak PAS di Parliem Pendang boleh memenangi kawasan berkenaan.

Bukan setakat menjadi calon di kawasan Parlimen Pendang saja.. Pengikut fahaman syiah yang bertanding di Parlimen Pendang itu juga merupakan timbalan kepada parti kedua terbesar yang mewakili umat Islam di Malaysia.

Pastinya pengikut fahaman Syiah merasakan melalui calon PAS di Parlimen Pendang mereka mampu menunjukan kekuatan fahaman Syiah di Malaysia dari masa ke semasa.

Nampak gayanya pengikut Syiah mula menunjukkan taring mereka sedikit demi sedikit.. 

Parlimen Pendang merupakan sasaran mereka untuk di jadikan tapak penyebaran fahaman Syiah di seluruh Kedah.. Sekiranya tidak di halang pastinya ianya akan memudaratkan Akidah Umat Islam di kawasan Pendang.

Mat Sabu patut di tolak rakyat Pendang tak kira sama ada penyokong UMNO atau PAS.. Jangan biarkan Mat Sabu jadikan Pendang sebagai kawasan Parlimen pertama bagi golongan fahaman syiah.. 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog