Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Ahad, 5 Mei 2013

Panas !!! Tarian Separuh Bogel Yang Di Halalkan PAS Kedah #TukarKedah
Pisau Kedah dah agak dah, pasti PAS Kedah yang mentadbir Kerajaan Negeri Kedah akan mempertahankan tarian separuh bogel di program Majlis Sambutan Tahun Baru Cina yang di anjurkan PKR di Kulim beberapa bulan lepas" Exco Kerajaan Negeri Kedah Abdul Ghani Ahmad menegaskan majlis sambutan Tahun Baru Cina anjuran ADUN PKR Kulim, Lim Soo Nee yang memaparkan penghibur wanita berpakaian seksi, tidak menyalahi mana-mana undang-undang di negeri itu.
Menurutnya, Enakmen Hiburan yang digunapakai di Kedah menetapkan cara berhibur orang Islam yang tertakluk kepada landasan tertentu manakala bukan Islam diberikan kelonggaran tertentu ketika mengadakan persembahan awam. "

Tertentu ?? apanya yang tertentu yang di maksudkan Abdul Ghani ni ??

Tak kan kot sampai menonjolkan tarian separuh bogel di kawasan awam macam tu pun di benarkan ??

Patut la pusat hiburan makin bertambah di Kedah sekarang ni . PARTI ISLAM SEMALAYSIA (PAS) yang dok menternak pusat maksiat di Kedah ni demi hendakan Undi bukan Islam.. Yang haram pun sanggup dihalalkan segalanya tanpa memikirkan kesan jangka panjang untuk golongan anak muda Islam di Kedah akibat pertambahan mendadak pusat maksiat.

Kalau perkara begini di lakukan UMNO / BN sudah tentu satu dunia puak-puak PAS dok jaja. Tapi kalau puak-puak depa yang dok buat salah pastinya di jilat sehingga bersih.

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog