Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Khamis, 23 Mei 2013

Video Panas !!! @MahfuzOmar Kata @NajibRazak Gunakan Baju Dalam DS Rosmah Tutup Mulut TUN M.Memang betul-betul celaka mulut Peseruhjaya PAS Kedah yang baru ni, si Mahfuz Bean.

Ada ka patut marahkan Menteri Besar Kedah yang baru, YAB Dato' Paduka Mukhriz Mahathir kerana tidak membenarkan puak parasit dalam PAS ni mengadakan Himpunan Black Out 505 di Kompleks Sukan Suka Menanti,  Mahfuz Bean menghina Ayahnda Tun Mahathir dengan YAB DS Najib Razak dengan perkataan yang agak lucah..

Kalau tak percaya cuba tengok dan dengar betul-betul video ucapan Mahfuz Bean di bawah ini..Apakah begitu akhlak seorang Pesuruhjaya PAS Negeri yang di tunjukan ??

Memang sepatutnya pun YAB Menteri Besar tidak membenarkan penggunaan kompleks sukan Suka Menanti untuk di jadikan tempat berhimpun Black Out 505 di sebabkan isi kandungan program yang penuh caci maki dan hasutan.

Pisau Kedah berharap YAB Menteri Besar Kedah mengambil tindakan mahkamah terhadap si Mahfuz Bean ni di sebab kandungan ucapannya yang tidak berasas dan caci maki terhadap Ayahnda YAB Menteri Besar Kedah yang rakyat Malaysia kasihi.


Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog