Makluman

Harap Maaf. Blog baru Pisau Kedah masih di dalam proses penambah baik setelah blog lama Pisau Kedah telah di godam pihak yang tidak bertanggungjawap. Kepada yang nak link blog anda dalam blog ini sila tinggalkan link di ruangan komen blog.

Pengikut

Rabu, 1 Mei 2013

Hot !!! Pakatan Haram Merbok Arahkan Penyokong Jadi Samseng Jalan Raya #TolakPR #TukarKedahTernyata Pakatan Haram di Merbok kini dalam keadaan terdesak untuk berkempen bagi meraih undi di PRU13 ini setelah mengarahkan penyokong mereka supaya berkempen di tengah-tengah jalan di persimpangan lampu isyarat Sungai Lalang sehingga menyebabkan berlaku kesesakan lalu lintas yang teruk.

Di sebabkan kesesakan lalu lintas yang teruk telah menyebabkan berlaku kekecohan di antara penyokong Pakatan Haram Merbok dan pemandu-pemandu yang naik berang dengan tindakan yang di lakukan penyokong Pakatan Haram Merbok yang berdiri di tengah-tengah jalan raya untuk berkempen.

Bukan saja menyebabkan kesesakan lalu lintas..ada juga pemandu-pemandu di provok oleh penyokong-penyokong Pakatan Haram Merbok kerana tidak mahu menerima risalah yang diedarkan..

posted from Bloggeroid

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Arkib Blog